Ga naar de inhoud
Contact Formulier


Hier vind u Tips over alle soorten dakproblemen.

De toekomst van energie-onafhankelijkheid is begonnen!

Wek je eigen decentrale stroom op met behulp van de zon! Help onze planeet door beperkte en kostbare hulpbronnen te sparen voor toekomstige generaties!

Zonnepanelen Duiven - Kosten - NL DAK & SOLAR Arnhem
joey banner

Laat uw dakbedekking controleren.

Het kan zijn dat u nog nooit aan een dakinspectie heeft gedacht. In feite denkt u misschien helemaal niet veel na over uw dak, tenzij het begint te lekken of de dakbedekking of dakpannen gebarsten of beschadigd zijn. Als u echter overweegt om zonnepanelen te plaatsen, moet u goed op uw dak letten.

Ontvang een gratis offerte!

pexels kindel media 9875412 scaled

Schoorsteenreparaties

Of uw schoorsteen nu vochtvlekken of afbrokkelende stenen heeft, het is altijd slim om een ​​professional in te schakelen om een schoorsteenreparatie ui te laten voeren. 

Schoorsteen renovatie
Ons Team

Preventief onderhoud

Voordat u bepaalt of u een dakvervanging of reparatie nodig heeft, zijn er enkele dingen die u moet overwegen. Als u weet hoe oud uw dak is, hoe lang u van plan bent in uw huis te blijven en meer, krijgt u een idee of het tijd is om uw dak te vervangen. Laat een professional dakdekker jaarlijks het dak inspecteren. 

Isoleren is een eenvoudige maar effectieve methode om uw huis te isoleren. Omdat tot 35% van de warmte van uw huis via het dak van uw huis ontsnapt, fungeert zolderisolatie als een barrière, waardoor de warmte niet kan ontsnappen en uw huis daardoor warmer en comfortabeler blijft

Kosten plat dak vervangen en isoleren Arnhem
Zonnepanelen Nijmegen - Kosten - NL DAK & SOLAR Nijmegen

Koop uw zonnepanelen en omvormers in onze webshop

Vroeg of laat moet het er dan toch van komen. De dakbedekking vervangen. Maar welke kleuren zijn er om uit te kiezen?

Ontvang 4 gratis offertes!

Witte Dakbedekking op een bedrijfspand of kantoor.

Witte daken: goedkope energiebesparing en wordt steeds vaker toegepast . Het is witte reflecterende dakbedekking. Witte dakbedekking heeft een heel duidelijk positief effect op het rendement van zonnepanelen, op het verbeteren van de binnentemperatuur..

Kosten nieuw dak | NL DAK & SOLAR | kosten 2023
"Uw dakprobleem is ons probleem. Praat vandaag nog met een expert om voor u en uw dak te zorgen."

Wilt u vrijblijvend advies van een Vakkundige Installateur?