Ga naar de inhoud

Zorg voor een bonus – Met het NL DAK & SOLAR vriendenprogramma!

Samen bevorderen we klimaatbescherming

Stel je bonus veilig door NL DAK & SOLAR aan te bevelen
Wij geloven dat ieder van ons een positieve impact kan hebben op het klimaat. Zelfs kleine beslissingen kunnen ertoe bijdragen dat de planeet een betere plek wordt om te leven voor ons en toekomstige generaties.

Vooral de energietransitie is voor ons van belang. Krijg je verwijzing via het NL DAK & SOLAR Vriendenprogramma en help meer mensen over te stappen op zonne-energie.

2095

Het is het waard om een ​​NL DAK & SOLAR Vriend te zijn

Laten we vrienden doorverwijzen

Word lid van ons NL DAK & SOLAR Vriendenprogramma en steun ons bij het bevorderen van onze visie van “Een leefbare aarde voor alle mensen”.

Het beste eraan:
je hoeft zelf geen NL DAK & SOLAR klant te zijn om de bonus ter waarde van € 250,00 euro te ontvangen voor elke succesvolle aanbeveling.(min aanschaf 10 panelen- installatie)

33LFYTPTWNHBFNJCTWU5OE6ZJI 3

Besparing op gas

Minder gas, meer onafhankelijkheid

Naast dat we afhankelijk zijn van kolen, zijn we vooral afhankelijk van gasreserves in andere landen. De oplossing ligt voor de hand: we moeten doorgaan met de uitbreiding van hernieuwbare energie om in de toekomst niet alleen duurzamer maar ook zelfstandiger te kunnen leven. Onze vereniging geeft het goede voorbeeld, want ze heeft al 426.879 m³ gas kunnen besparen door gebruik te maken van warmtepompen. 

NOTA2 Empresas y medioambiente 1080x675 4
“Een leefbare aarde voor alle mensen”