REVIEW PAGINA VAN NL DAK & SOLAR

Hieronder ziet u onze recente reviews waar ontzettend trots op zijn!

Ik zou ze van harte aanbevelen

Rated 5 out of 5
september 9, 2022

Geweldig vriendelijke, competente en snelle service. Michel kwam zaterdagochtend naar buiten om het platte dak van mijn ouders te controleren na een lekkage. Hij evalueerde snel wat er moest gebeuren en schakelde nog dezelfde middag iemand in om het te regelen. De reparatie is met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Ik zou ze van harte aanbevelen.

J. Siebelheller

Goede Ervaring met dit bedrijf!

Rated 5 out of 5
september 4, 2022

Waardeer echt de eersteklas service. Verdient meer dan 5 sterren. Ze waren professioneel, top communicatie (Van Desiree) de mannen waren op tijd, een geweldige prijs en waren zoveel beter dan alle concurrenten die er zijn (we hebben helaas onze tijd verspild met iemand anders). Behandel je huis goed en stuur de jongens van nl dak. Ze zullen goed voor je dak zorgen.

Menno S Apeldoorn

Menno S Apeldoorn

Echte vaklui!

Rated 5 out of 5
september 1, 2022

NL Dak gebeldom mijn bestaande dak opnieuw te bedekken en mijn nieuwe balkon te voorzien van vlonders. Ik ben zelf in de bouw/vastgoedsector, dus ik wilde iemand die volgens een hoge standaard zou werken. Ik kreeg offertes van vier verschillende bedrijven en NL Dak was niet de goedkoopste, maar de mannen waren professioneel en leek deskundig, Zij werden ook aanbevolen door een paar andere vakmensen die ik ken. Ze kwamen op tijd en deden het werk naar onze verwachtingen, een paar kleine problemen werden snel en zonder gezeur opgelost. Ik aarzel niet om nl dak aan te bevelen, en zijn drone-foto’s zijn erg cool

J.P. Veldhoven

De 15 jaar garantie is een enorm pluspunt.

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Joey is zeer professioneel geweest sinds hij ons een offerte heeft gegeven voor de volledige reparatie van een hellend dak dat slecht gebouwd was. Hij hield ons op de hoogte van alle ontwikkelingen en was erg proactief in het reageren op verzonden mails.

Het team kwam op tijd en werkte voorbeeldig schoon.

De 15 jaar garantie is een enorm pluspunt.

P.E Spijkerman

Gewoon Top!

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2022

Topbedrijf, snelle afspraak, kundige adviseur, strakke planning, goede communicatie, eigen monteurs en netjes afgewerkt.

Echt een aanrader dus!

Jan van Leur

Topservice

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2022

Topservice gehad. Enige dakdekker die ons direct kon helpen. met keurige en kundige medewerkers en primaservice. petje af voor deze hardwerkende mannen!!!

Kees A.

15 zonnepanelen. Zeer tevreden over het hele proces!

Rated 5 out of 5
augustus 13, 2022

Nadat wij goede dingen hebben gehoord over NL Dak en Solar hebben wij zelf contact opgenomen voor informatie voor 15 zonnepanelen Michel kwam bij ons thuis en heeft ons goed voorgelicht en het proces van begin tot eind gevolgd altijd konden wij terecht met vragen d.m.v. appen, bellen of mail en altijd vriendelijk te woord gestaan. De installatie is ook netjes en vakkundig gebeurt in een halve dag.

zeer tevreden over het hele proces!

Videma

Mevrouw Webbers te Elst

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2022

Dit bedrijf is tot nu toe het beste dakdekkersbedrijf dat ik heb gehad .Na het oneerlijke dakdekkersbedrijven hebben gehad is dit bedrijf andere ervaring. De

Klantenservice is geweldig.

werd nooit onder druk gezet om in te gaan

een contract. Ik was goed geïnformeerd

van elke stap langs de

manier, en alle afspraken waren

punctueel. Het hele proces

van begin tot eind was

glad en ik kon niet hebben

vroeg om iets anders. Dank

jullie wel!

Mevrouw Webbers te Elst

Ben zeer tevreden

Rated 5 out of 5
juli 14, 2022

Ik ben super geholpen, duidelijke uitleg wat er gedaan gaat worden en daadwerkelijk ook super afgewerkt! Ben zeer tevreden ook met de extra service zoals de ramen weer even lappen en mijn voordeur hebben ze gebezemd. Super fijn en een super vakmanschap

Peter Apeldoorn

dakreparatie Arnhem

Rated 5 out of 5
juli 11, 2022

Zeer tevreden over dakreparatie! Hebben eerst contact gehad over de mogelijkheden kreeg hierbij zeer deskundig advies waarnaar we de keuzen hadden gemaakt om alles te vernieuwen. Nu hebben wij een schitterend nieuw dak met de juiste afwatering. Dus voor kwaliteit en deskundigheid is NL Dak een goede keuze!

Jansen-Valk

Keurig werk geleverd!

Rated 5 out of 5
oktober 12, 2021

Komen afspraken na, werken snel en het dak ziet er netjes uit.

Kortom echt aanrader deze firma!

Jansen

Goed en netjes werk verricht

Rated 5 out of 5
april 9, 2021

Ik heb door de mannen het dak laten vervangen

En ben zeer te vreden over het dak

En ook vriendelijk

Maikel

professioneel en zeer vriendelijk

Rated 5 out of 5
februari 25, 2021

De mannen van NL Dak zijn professioneel en zeer vriendelijk. Goede service. Snel geregeld, binnen een week van offerte tot werkzaamheden uitgevoerd. En niet geheel onbelangrijk: na afronding de hele tuin ook nog netjes aangeveegd!

Piet A.

Offerte

Rated 5 out of 5
februari 5, 2021

Offerte aangevraagd via de website ging makkelijk, werd telefonisch contact opgenomen voor een afspraak in te plannen en de situatie even besproken over het dak. Offerte de zelfde dag gekregen en de werkzaamheden konden snel ingepland worden. Het dak ligt er weer netjes bij is helemaal hersteld en is na behoren uitgevoerd, Na de herstel werkzaamheden is alles goed opgeruimd. Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de manier waarop het wordt aangepakt van het begin tot het eind.

Frits en Dien Apeldoorn

Top Service

Rated 5 out of 5
januari 25, 2021

Ik had een lekkage aan mijn platdak waarbij ik opzoek ben gegaan naar een goede dakdekker. Al snel kwam ik uit bij NL dak bv, een melding gedaan via de website kreeg snel contact met een dame die me voor de volgende dag direct kon inplannen. Volgende dag stipt op tijd was Joey aangekomen en ging het dak op vrijwel 10 minuten later kwam hij na beneden om te vertellen dat er op verschillende plekken vocht onder de dakbedekking zat. Hiervan had hij filmpjes gemaakt waarop je goed kon zien dat er water er onder uit de betum dakbedekking uit kwam, zijn advies was helder om de dakbedekking van 20 jaar oud te vervangen ik heb de werkzaamheden laten uitvoeren door Joey die secuur te werk gaat en zeer trots is op zijn eindresultaat wat er zeker ook mag wezen. Na de werkzaamheden heeft hij alles netjes opgeruimd en zelfs de tuin geveegd wat een service zeg.

Henk & Tom

Plaats hieronder een Review

4.9 uit 1327 klantenbeoordelingen
 

NLDAK AANBEVELEN = €100 VERDIENEN

Jij bent enthousiast over onze geleverde diensten en bent ervan overtuigd dat jouw vrienden, buren of familie ook kunnen profiteren van onze diensten. Wij maken het je makkelijk en leuk om jouw enthousiasme te delen.

Vertellen

Jij vertelt iemand enthousiast over de service en het geleverde werk van NL DAK

 

Klant aanbrengen

Hij of zij vraagt een offerte aan en wordt op jouw aanraden klant bij NL DAK

Bonus ontvangen

Jij ontvangt €50 zodra de werkzaamheden bij de nieuwe aangebrachte klant zijn gestart.

COLLECTIEVE AANPAK? Ook de initiatiefnemer krijgt 100 euro per aangeleverde Buurtgenoot!

  • Geef nuttige, constructieve feedback.
  • Praat over verschillende aspecten, inclusief de klantenservice.
  • Wees gedetailleerd, specifiek, en eerlijk.
  • Houd het vriendelijk en netjes.
  • Indien nodig kun je gerust je review updaten.
  • Controleer of je de juiste domeinnaam of het juiste bedrijf hebt.
f3abc76b c5de 4025 b002 118cd20ffa76
"Geen dak is te groot of te klein"

Kenmerken van NL DAK

Gratis dakinspectie!

Het juiste adres, als u op zoek bent naar professionele dakdekkers ! Lekt uw dak? Voorkom nog meer schade:

Bel nu! 026-202 202 7

Wij geven een garantie van 15 jaar op een dak renovatie met Bitumen Dakbedekking.

En 25 jaar bij een dak renovatie met Pannen.

Onze mannen hebben passie voor daken en geven u graag deskundig advies.