Hieronder ziet u onze recente reviews waar ontzettend trots op zijn!

uitstekende service

Rated 5,0 out of 5
maart 20, 2024

Na een zeer keurige offerte met uitstekend advies moest het werk door het zeer slechte weer meerdere keren worden uitgesteld.De communicatie via Desiree liep dermate top, dat dit geen probleem was. Het werk is uitgevoerd en is top gedaan door zeer vriendelijke mannen. Na het werk is alle opgeruimd achter gelaten.

Leo de Mol

“Professioneel en vakkundig. Prima werk geleverd”

Rated 5,0 out of 5
april 19, 2023

Professioneel en vakkundig werk door NL Dak & Solar. Komen afspraken na. Heldere communicatie. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Albert Schoonderbeek

“Komen afspraken na”

Rated 5,0 out of 5
april 19, 2023

Reageren snel op app en mail verkeer. Na dak controle nog wat bij gewerkt . Erg behulpzaam met oa lichtkoepel en raad geven over de schoorstenen.

Hans

“Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop het werk is uitgevoerd"

Rated 4,0 out of 5
april 19, 2023

Vriendelijke mensen die mee denken en keurig werk leveren.

jan

“Good service”

Rated 5,0 out of 5
april 19, 2023

Recommend to everyone

Toan

Snelle en goede service

Rated 5,0 out of 5
februari 12, 2023

Ik had een grote lekkage in de schuur. Snelle offerte gekregen die realistisch was zonder allerlei onnodige extra.s. De reparatie daarna snel en deskundig uitgevoerd waarbij onverwachte extra werkzaamheden gewoon onder de oorspronkelijke offerte werden uitgevoerd. Vriendelijke mensen.

Sjoerd

dikke 10!

Rated 5,0 out of 5
januari 5, 2023

Vanaf het eerste moment dat Michel van Santen bij ons langs kwam hebben we een goed gevoel gehad bij het kiezen voor NL DAK & SOLAR . Goede en gedegen uitleg, geen populair praatje maar de zaken voorleggen zoals ze zijn. Eerder in oktober een collega thuis gehad om te schouwen en gisteren een team van 3 man om te installeren. Voorkomende mannen die heel netjes werkten en ook anticipeerden op de situatie hier ter plaatse. En nu draait alles, tot de app aan toe. Een hele dikke 10!!

Dhr. van Vollemans

18 panelen geplaatst

Rated 5,0 out of 5
januari 5, 2023

In oktober 2022 zijn er 18 panelen geplaatst, wij zijn heel erg tevreden met het totaalpakket. Wij hebben van te voren geen vergelijkingsonderzoek gedaan dus wellicht zijn ze duurder dan concurrenten maar wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden.

Mevr Janssen Bemmel

Erg blij met onze zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
januari 5, 2023

Uitstekende ervaringen! Prettig kennismakingsgesprek met heldere uitleg, snelle reactie op de vragen die daarna nog opkwamen. Levering en plaatsing precies op de geplande datum, aan het einde van de dag werkte alles. Vakkundige monteurs die meedachten over de optimale plaatsing. Er bleek ruimte voor een paneel extra, dat werd binnen een paar weken bijgeplaatst.

Fam. Peters Ede

Ik zou ze van harte aanbevelen

Rated 5,0 out of 5
september 9, 2022

Geweldig vriendelijke, competente en snelle service. Michel kwam zaterdagochtend naar buiten om het platte dak van mijn ouders te controleren na een lekkage. Hij evalueerde snel wat er moest gebeuren en schakelde nog dezelfde middag iemand in om het te regelen. De reparatie is met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Ik zou ze van harte aanbevelen.

J. Siebelheller

Goede Ervaring met dit bedrijf!

Rated 5,0 out of 5
september 4, 2022

Waardeer echt de eersteklas service. Verdient meer dan 5 sterren. Ze waren professioneel, top communicatie (Van Desiree) de mannen waren op tijd, een geweldige prijs en waren zoveel beter dan alle concurrenten die er zijn (we hebben helaas onze tijd verspild met iemand anders). Behandel je huis goed en stuur de jongens van nl dak. Ze zullen goed voor je dak zorgen.

Menno S Apeldoorn

Menno S Apeldoorn

Echte vaklui!

Rated 5,0 out of 5
september 1, 2022

NL Dak gebeldom mijn bestaande dak opnieuw te bedekken en mijn nieuwe balkon te voorzien van vlonders. Ik ben zelf in de bouw/vastgoedsector, dus ik wilde iemand die volgens een hoge standaard zou werken. Ik kreeg offertes van vier verschillende bedrijven en NL Dak was niet de goedkoopste, maar de mannen waren professioneel en leek deskundig, Zij werden ook aanbevolen door een paar andere vakmensen die ik ken. Ze kwamen op tijd en deden het werk naar onze verwachtingen, een paar kleine problemen werden snel en zonder gezeur opgelost. Ik aarzel niet om nl dak aan te bevelen, en zijn drone-foto’s zijn erg cool

J.P. Veldhoven

De 15 jaar garantie is een enorm pluspunt.

Rated 5,0 out of 5
augustus 29, 2022

Joey is zeer professioneel geweest sinds hij ons een offerte heeft gegeven voor de volledige reparatie van een hellend dak dat slecht gebouwd was. Hij hield ons op de hoogte van alle ontwikkelingen en was erg proactief in het reageren op verzonden mails.

Het team kwam op tijd en werkte voorbeeldig schoon.

De 15 jaar garantie is een enorm pluspunt.

P.E Spijkerman

Gewoon Top!

Rated 5,0 out of 5
augustus 14, 2022

Topbedrijf, snelle afspraak, kundige adviseur, strakke planning, goede communicatie, eigen monteurs en netjes afgewerkt.

Echt een aanrader dus!

Jan van Leur

Topservice

Rated 5,0 out of 5
augustus 14, 2022

Topservice gehad. Enige dakdekker die ons direct kon helpen. met keurige en kundige medewerkers en primaservice. petje af voor deze hardwerkende mannen!!!

Kees A.

Plaats hieronder een Review

4.9 uit 1327 klantenbeoordelingen
 

NLDAK AANBEVELEN = €100 VERDIENEN

Jij bent enthousiast over onze geleverde diensten en bent ervan overtuigd dat jouw vrienden, buren of familie ook kunnen profiteren van onze diensten. Wij maken het je makkelijk en leuk om jouw enthousiasme te delen.

Vertellen

Jij vertelt iemand enthousiast over de service en het geleverde werk van NL DAK

 

Klant aanbrengen

Hij of zij vraagt een offerte aan en wordt op jouw aanraden klant bij NL DAK

Bonus ontvangen

Jij ontvangt €50 zodra de werkzaamheden bij de nieuwe aangebrachte klant zijn gestart.

COLLECTIEVE AANPAK? Ook de initiatiefnemer krijgt 100 euro per aangeleverde Buurtgenoot!

  • Geef nuttige, constructieve feedback.
  • Praat over verschillende aspecten, inclusief de klantenservice.
  • Wees gedetailleerd, specifiek, en eerlijk.
  • Houd het vriendelijk en netjes.
  • Indien nodig kun je gerust je review updaten.
  • Controleer of je de juiste domeinnaam of het juiste bedrijf hebt.
f3abc76b c5de 4025 b002 118cd20ffa76
"Geen dak is te groot of te klein"

Kenmerken van NL DAK

Gratis dakinspectie!

Het juiste adres, als u op zoek bent naar professionele dakdekkers ! Lekt uw dak? Voorkom nog meer schade:

Bel nu! 026-202 202 7

Wij geven een garantie van 15 jaar op een dak renovatie met Bitumen Dakbedekking.

En 25 jaar bij een dak renovatie met Pannen.

Onze mannen hebben passie voor daken en geven u graag deskundig advies.