Ga naar de inhoud
studio portrait successful young businesswoman scaled 1

Een stevig fundament

Oprichter Desiree van Santen heeft een stevig fundament gelegd waarop wij verder bouwen. Wij zijn trots op onze medewerkers, waarvan velen zich voor lange tijd aan ons hebben verbonden. In ruim 35 jaar tijd is er ontzettend veel gebeurd binnen ons familiebedrijf. Wij zijn uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een organisatie met meer dan 12 medewerkers in dienst. We mogen onszelf inmiddels rekenen tot de top 10 van best presterende installatiebedrijven van Oost-Nederland.

Team van NL DAK & SOLAR

We zijn een familiebedrijf en met ons hart betrokken bij elkaar, onze werkzaamheden en onze klanten.

"Dakdekker Apeldoorn, NL DAK & SOLAR: specialisten in dakbedekking & zonne-energieoplossingen voor duurzaam en kwalitatief wonen in Apeldoorn."

Joey van Santen

Voorman Dakdekker / Solar installateur

studio portrait successful young businesswoman scaled 1

Desiree van Santen

Eigenaar NL DAK & SOLAR

IMG 0241 scaled 1

Maikel van Zwam

Dakdekker / Solar installateur

Welke vragen kan de dakdekker uw stellen bij een offerte?

Michel van Santen

Advies / Offerte

12b73696836a959c0bcb54a8a58be515 1

Jeroen van Strijland

Elektricien / Solar adviseur

IMG 0246 scaled 1

Kevin van Santen

Dakdekker / Solar installateur

NL DAK & SOLAR is een bedrijf dat zich richt op dakwerken en zonnepanelen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder dakreparatie, dakbedekking, dakonderhoud en installatie van zonnepanelen. In deze blogpost zullen we kort ingaan op de verschillende diensten die NL DAK & SOLAR aanbiedt en waarom u zou moeten overwegen om hen in te huren voor uw volgende dakproject.

Dakreparatie: NL DAK & SOLAR biedt dakreparaties aan voor zowel platte als schuine daken. Dit kan variëren van het repareren van een lekkage tot het vervangen van dakpannen. Het bedrijf werkt met een team van ervaren en vaardige dakdekkers die uw dak snel en efficiënt zullen repareren.

Dakbedekking: als u op zoek bent naar een nieuwe dakbedekking, dan is NL DAK & SOLAR de juiste keuze voor u. Het bedrijf biedt verschillende soorten dakbedekking aan, waaronder bitumen, dakpannen en groendaken. De dakdekkers van het bedrijf zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw dak en uw specifieke situatie.

Dakonderhoud: om uw dak in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud nodig. NL DAK & SOLAR biedt dakonderhoud aan, waaronder het reinigen van uw dak en het vervangen van beschadigde dakpannen. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, kunt u problemen op de lange termijn voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen.

Zonnepanelen: naast dakwerken, biedt NL DAK & SOLAR ook de installatie van zonnepanelen aan. Zonnepanelen zijn een geweldige manier om energie te besparen en uw milieuvriendelijke footprint te verkleinen. Het bedrijf werkt met een team van ervaren technici die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste zonnepanelen voor uw dak en de installatie ervan.

Prijs nieuw dak 100m2 - Kosten - 2023
Zonnepanelen installateur Arnhem
Contact Formulier