Ga naar de inhoud

lijst met veelgestelde vragen en antwoorden

Een afbeelding van een dakdekkersbedrijf in Arnhem, gespecialiseerd in dakreparatie en -vervanging.

Wat zijn de verschillende diensten die uw Dakdekkersbedrijf aanbiedt?


Antwoord: Wij bieden diverse diensten aan, waaronder dakreparatie, dakonderhoud, dakinspectie, dakrenovatie en dakvervanging.

Hoe lang duurt het om een dak te laten repareren of vervangen?


Antwoord: De tijd die nodig is om een dak te repareren of vervangen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de schade, de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van materialen. We doen ons best om het werk zo snel mogelijk af te ronden, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Hoeveel kost het om een dak te laten repareren of vervangen?


Antwoord: De kosten voor dakreparatie of -vervanging variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de schade, het type dakbedekking, de grootte van het dak en het materiaal dat wordt gebruikt. We bieden altijd een gratis offerte aan voor alle werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Kunnen jullie een dak inspecteren en een offerte uitbrengen voordat de reparatie begint?


Antwoord: Ja, we bieden gratis dakinspecties en kunnen een offerte uitbrengen voordat we beginnen met de reparatiewerkzaamheden.

Bieden jullie garanties op jullie werk en materialen?


Antwoord: Ja, we bieden garanties op al ons werk en de materialen die we gebruiken. Als er een probleem is, zullen we het kosteloos oplossen.

Wat zijn de tekenen van een lekkend dak?


Antwoord: Tekenen van een lekkend dak zijn onder meer vochtplekken op plafonds en muren, water dat door het plafond druppelt, afbladderende verf of behang, schimmel of meeldauwgroei en losse dakpannen.

Werken jullie alleen in Arnhem of ook in de omgeving?


Antwoord: We werken niet alleen in Arnhem, maar ook in de omliggende steden en dorpen. Neem gerust contact met ons op om te vragen of we in uw regio werken.

Wat moet ik doen als ik een noodgeval heb en mijn dak onmiddellijke reparatie nodig heeft?


Antwoord: Neem in geval van nood zo snel mogelijk contact met ons op en we zullen proberen zo snel mogelijk naar u toe te komen om het probleem op te lossen. We bieden ook 24-uurs noodreparatiediensten aan voor dringende situaties.