Ga naar de inhoud

Gevelwerken onderhoud

Gevels zijn een belangrijk onderdeel van elk gebouw en vereisen daarom regelmatig onderhoud om er zeker van te zijn dat ze in goede staat blijven en blijven voldoen aan hun functie. Gevelonderhoud omvat verschillende activiteiten, zoals het vervangen van voegwerk, gevelreiniging en gevelimpregnatie. Het doel van gevelonderhoud is om de levensduur van de gevel te verlengen en om te voorkomen dat er problemen ontstaan die leiden tot duurdere reparaties.

 

Aanbrengen Knipvoeg
geveluithakken

Voegwerk vervangen – Gevelrenovatie

Voegwerk is een belangrijk onderdeel van elke gevel, omdat het helpt om water en vocht buiten te houden en te voorkomen dat het in het gebouw dringt. Na verloop van tijd kunnen voegen echter verouderd, beschadigd of vervormd raken, wat leidt tot problemen met de gevel. Het vervangen van voegwerk is een belangrijk onderdeel van gevelonderhoud en moet worden uitgevoerd door een professional die ervaring heeft met dit soort werkzaamheden.

 

Gevel impregneren

Gevelimpregnatie is het toepassen van een beschermend product op de gevel om te voorkomen dat vocht, stof en verontreinigingen in de gevel dringen. Het doel van gevelimpregnatie is om de levensduur van de gevel te verlengen en om te voorkomen dat er problemen ontstaan die leiden tot duurdere reparaties. Gevelimpregnatie moet worden uitgevoerd door een professional die ervaring heeft met het impregneren van gevels en het gebruik van de juiste producten en technieken.

 

over Gevelwerken onderhoud , Voegwerk vervangen , Gevelreinging , Gevel impregneren

Recente Projecten

Om ervoor te zorgen dat uw gevel in goede staat blijft en blijft voldoen aan zijn functie, is regelmatig onderhoud van groot belang. Het vervangen van voegwerk, gevelreiniging en gevelimpregneren.

geveluithakken

Stap 1
Gevelrenovatie

Als allereerste beginnen we met het verwijderen van de oude voegen door middel van een hakhamer ,en het opruimen van de rommel

gevelreiniging 3

Stap 2
Gevelrenovatie

Als tweede reinigen we de gevel door middel van een hogedruk reiniger, zodat de voegen schoon worden en de bakstenen er weer mooi uit komen te zien

Stap 3
Gevelrenovatie

Als derde voegen we de gevel weer netjes af zodat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien, en dan ruimen we alles netjes op en spuiten alles schoon

Hieronder ziet een aantal soorten van voegwerk!

soortenvoegen

Voeghardheid

Om er zeker van te zijn dat het voegwerk zijn werking gedurende lange tijd kan vervullen, zijn er voeghardheidsklassen vastgesteld. De voeghardheid wordt gemeten met een voeghardheidsmeter. De meetmethode is beschreven in CUR-aanbeveling 61 het voegen van metselwerk.

VH15 voeghardheid 15 t/m 24
VH25 voeghardheid 25 t/m 34
VH35 voeghardheid 35 t/m 44

Een hogere kwaliteit voegwerk kan worden bereikt door:

In de voegmortel meer bindmiddel (cement of kalk) te gebruiken

Het voegwerk beter te verdichten

Meer zorg te besteden aan voorbehandeling van de muur en na behandeling van het voegwerk (voor en na Nat maken)

Wilt u weten wat een Gevelrenovatie kost ?

Contact Formulier

NL DAK & SOLAR: uw partner voor Gevelreiniging – Gevel Opnieuw Voegen en Impregneren van de gevel

NL DAK & SOLAR is een toonaangevend bedrijf in de dak- en zonne-energiesector en biedt een breed scala aan diensten, waaronder ook gevelreiniging en gevel opnieuw voegen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kennis en kunnen u helpen bij het onderhouden en verbeteren van uw gevels.

Gevelreiniging

Gevels worden dagelijks blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en verontreinigingen, waardoor het noodzakelijk is om ze regelmatig te reinigen. NL DAK & SOLAR biedt gevelreiniging aan met moderne reinigingsmiddelen en -technieken die zorgen voor een grondige reiniging zonder schade aan de gevel. Onze professionals zullen uw gevel inspecteren en samen met u bepalen welke reiniging het beste aansluit op uw specifieke situatie.

Gevel Opnieuw Voegen

Voegwerk is een belangrijk onderdeel van elke gevel, maar kan na verloop van tijd verouderd, beschadigd of vervormd raken. Het opnieuw voegen van een gevel is een specialistische taak die moet worden uitgevoerd door professionals met de juiste ervaring en kennis. NL DAK & SOLAR heeft deze kennis en ervaring in huis en zorgt voor een nauwkeurige en duurzame oplossing voor het opnieuw voegen van uw gevel.

Wij begrijpen het belang van goed onderhouden gevels en bieden daarom kwalitatieve diensten aan tegen betaalbare prijzen. Onze professionals staan klaar om u te helpen bij uw gevelreiniging en gevel opnieuw voegen.

 

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor een inspectie van uw gevels. Bij NL DAK & SOLAR zijn we er trots op uw partner te zijn voor gevelreiniging en gevel opnieuw voegen.

Professionele Dakdekkers Huissen

Gevel slaat vocht door wat nu te doen?

Als uw gevel vocht doorlaat, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Hier zijn een aantal stappen die u kunt nemen:

  1. Identificeer de oorzaak van de vochtdoorlating: Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door beschadigd voegwerk, verouderde of gebrekkige afdichtingen of lekkages in het dak.

  2. Verwijder het vocht: Als er vocht aanwezig is, moet dit eerst verwijderd worden om verdere schade te voorkomen. U kunt dit doen door middel van een opzetstuk op uw stofzuiger of door het gebruik van een waterzuiger.

  3. Herstel de oorzaak: Als de oorzaak van de vochtdoorlating bekend is, moet deze hersteld worden. Dit kan door middel van het vervangen of repareren van het beschadigde voegwerk, het vervangen van verouderde of gebrekkige afdichtingen of het repareren van de lekkage.

  4. Voorkom toekomstige vochtdoorlating: Na het herstellen van de oorzaak, is het belangrijk om maatregelen te nemen om toekomstige vochtdoorlating te voorkomen. Dit kan door bijvoorbeeld regelmatig onderhoud uit te voeren en eventuele beschadigingen snel te repareren.

Het is raadzaam om professionele hulp in te schakelen om uw gevel te inspecteren en de oorzaak van de vochtdoorlating te bepalen en te verhelpen. Bovendien kunnen ze u helpen bij het nemen van de juiste maatregelen om toekomstige vochtdoorlating te voorkomen.