Meteen naar de inhoud

Dakrenovatie

  Bel ons hoofdkantoor tel:026 202 202 7         

Dakrenovatie nodig?

 

Wilt u een dakrenovatie uit laten voeren door professionals? Dan rekent u op NL Dak BV. Onze ervaren dakdekkers vernieuwen elk soort dak of renoveren deze compleet. Daarbij wordt u snel geholpen, want wij staan binnen 24 uur voor u klaar. Een snellere dakdekker service is er niet, dus profiteer van deze snelheid. Dan zit u voordat u het weet weer onder een prachtig dak waar u jaren mee vooruit kunt.

Dakbedekking Arnhem

Kies voor een complete dakrenovatie of laat slechts een deel vervangen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een complete dakrenovatie uit te laten voeren, maar u kunt ook enkel het dakleer laten vervangen. Of dit in uw geval de juiste keuze is, hangt echter af van de conditie van uw dak. Is uw dak erg verouderd? Dan is het in veel gevallen verstandiger om het dak compleet te laten renoveren of vernieuwen. Twijfelt u wat de beste optie is? Vraag onze dakdekkers dan gerust om advies. Samen komen we tot de juiste oplossing. Of dat nu een complete dakrenovatie is of slechts het vernieuwen van een bepaald onderdeel van uw dak.

Laat uw dak vakkundig renoveren of vernieuwen

Wanneer u uw dak door ons laat vernieuwen of renoveren, rekent u op 12 jaar garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat u nog jarenlang van uw prachtige nieuwe dak geniet. Als u dan toch al met een dakrenovatie bezig bent, overweeg dan om meteen goede dakisolatie aan te laten brengen. Dan bespaart u uiteindelijk op uw energiekosten en bovendien stijgt de waarde van uw huis of bedrijfspand.

Plat-dak-isoleren-Arnhem NL-DAK.jpg

Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk wilt u voordat u een dakrenovatie uit laat voeren, weten wat de kosten voor het renoveren van uw dak bedragen. Daarom vraagt u het best direct een offerte aan via de site. Dan weet u snel waar u aan toe bent. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 026 – 202 202 7 of een e-mail te sturen naar info@nldak.nl.

Schakel een professioneel dakdekkersbedrijf in

Meerdere dakdekkers kunnen hier en daar een reparatie uitvoeren, maar voor iemand die niet dagelijks met daken werkt is het lastig inschatten welke reparatie of renovatie nu écht nodig is. Door met een professioneel dakdekkersbedrijf in gesprek te gaan, garandeert u zich van de beste prijs en het beste resultaat op de lange en korte termijn. Vraag één van de professionele dakdekkers van NL Dak dakbedekkingen  om vrijblijvend advies.

Daklekkage

De dakrenovatie samen met de buren doen

Een dakrenovatie is natuurlijk geen goedkope klus. Hier is wel enig budget voor nodig. Er zijn echter wel manieren om het allemaal wat draaglijker te maken. Dat kan bijvoorbeeld door de buren erbij te betrekken. Dit biedt meerdere voordelen. Bij het gezamenlijk renoveren van de daken kan er een korting worden toegepast  . Daar is dus al veel te winnen. Daarnaast komen bepaalde kosten vaak te vervallen omdat er veel werk te verdelen is over meerdere adressen. Daarnaast is het natuurlijk ook een voordeel dat de gedeelde daken gelijk worden gerenoveerd er in de toekomst geen onderlinge strijd vormt ivm lekkage van elkaars daken. Dit zijn allemaal belangrijke voordelen waar u in grote mate van kan profiteren wanneer u de dakrenovatie met de buren aanpakt.

 

€50,- AANBRENGBONUS

 

Ontvang 50 euro voor elke klant die je aanbrengt!
We merken bij Nl Dak .dat we veel klanten via onze huidige klanten krijgen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Om je hiervoor te belonen krijgen je vanaf deze week een aanbrengbonus van 50 euro per aangebrachte akkoord gaande klant.

Collectieve aanpak

Bij Collectieve aanpak van het vervangen of isoleren van daken.

Ook voor een collectieve aanpak belonen wij de initiatiefnemer met 50,- per aangeleverd klant.

Uiterraard kunnen de klanten bij een collectieve aanpak een flinke korting verwachten.