Meteen naar de inhoud

Dakrenovatie

Overweegt u een nieuw dak voor uw huis? Zo ja, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden en de kosten voor het vervangen van het dak zijn? Vraag vrijblijvend advies aan!

9.6 uit 2727 klantenbeoordelingen
 

 

Wilt u een dakrenovatie uit laten voeren door professionals? Dan rekent u op NL Dak BV. Onze ervaren dakdekkers vernieuwen elk soort dak of renoveren deze compleet. Daarbij wordt u snel geholpen, want wij staan binnen 24 uur voor u klaar. Een snellere dakdekker service is er niet, dus profiteer van deze snelheid. Dan zit u voordat u het weet weer onder een prachtig dak waar u jaren mee vooruit kunt.

Dakbedekking Arnhem
Dakbedekking plat dak vervangen - Platte dak | Tips 2023

NL DAK & SOLAR Arnhem

NL DAK EN SOLAR is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige, professionele dakrenovatie. Onze dakrenovatie is speciaal opgezet om keer op keer eersteklas resultaten te leveren. We doen er alles aan om uw dakproblemen op te lossen, met een uitgebreide reeks dakwerkzaamheden uitgevoerd door ervaren dakdekkers.

joey banner

Kies voor een complete dakrenovatie of laat slechts een deel vervangen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een complete dakrenovatie uit te laten voeren, maar u kunt ook enkel het dakleer laten vervangen. Of dit in uw geval de juiste keuze is, hangt echter af van de conditie van uw dak. Is uw dak erg verouderd? Dan is het in veel gevallen verstandiger om het dak compleet te laten renoveren of vernieuwen. Twijfelt u wat de beste optie is? Vraag onze dakdekkers dan gerust om advies. Samen komen we tot de juiste oplossing. Of dat nu een complete dakrenovatie is of slechts het vernieuwen van een bepaald onderdeel van uw dak.

Laat uw dak vakkundig renoveren of vernieuwen

Wanneer u uw dak door ons laat vernieuwen of renoveren, rekent u op 12 jaar garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat u nog jarenlang van uw prachtige nieuwe dak geniet. Als u dan toch al met een dakrenovatie bezig bent, overweeg dan om meteen goede dakisolatie aan te laten brengen. Dan bespaart u uiteindelijk op uw energiekosten en bovendien stijgt de waarde van uw huis of bedrijfspand.

Plat dak isoleren NL DAK 1
Dakisolatie-2-Arnhem.jpg

Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk wilt u voordat u een dakrenovatie uit laat voeren, weten wat de kosten voor het renoveren van uw dak bedragen. Daarom vraagt u het best direct een offerte aan via de site. Dan weet u snel waar u aan toe bent. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 026 – 202 202 7 of een e-mail te sturen naar info@nldak.nl.

De dakrenovatie samen met de buren doen

Een dakrenovatie is natuurlijk geen goedkope klus. Hier is wel enig budget voor nodig. Er zijn echter wel manieren om het allemaal wat draaglijker te maken. Dat kan bijvoorbeeld door de buren erbij te betrekken. Dit biedt meerdere voordelen. Bij het gezamenlijk renoveren van de daken kan er een korting worden toegepast  

dak vve njimegen.480x0
Nieuwe 50 euro biljetten 750x300 1

€50,- AANBRENGBONUS

 

Ontvang 50 euro voor elke klant die je aanbrengt!
We merken bij Nl Dak .dat we veel klanten via onze huidige klanten krijgen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Om je hiervoor te belonen krijgen je vanaf deze week een aanbrengbonus van 50 euro per aangebrachte akkoord gaande klant.

Collectieve aanpak

Bij Collectieve aanpak van het vervangen of isoleren van daken.

Ook voor een collectieve aanpak belonen wij de initiatiefnemer met 50,- per aangeleverd klant.

Uiterraard kunnen de klanten bij een collectieve aanpak een flinke korting verwachten.

gevelrenovatie vve arnhem van santen groep bv.480x0