Meteen naar de inhoud

Dakgoten en Zinkwerken

Dakgoot Reparatie en Renovatie | NL Dak

Heeft uw dakgoot een reparatie nodig of moet deze vervangen worden? Schakel onze hulp in voor een snelle en goede service. Neem contact op!

Is uw dakgoot toe aan een reparatie of moet hij vervangen worden? Voor alles op het gebied van dakgoten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of de aanleg van een nieuw hemelwaterafvoersysteem. Onze medewerkers zijn ervaren in alle typen dakgoten en werken met diverse materialen als zink, kunststof, pvc, rvs en koper. NL Dak BV kan dan ook iedere klus met betrekking tot uw dakgoot klaren.

Reken altijd op een snelle en goede dakgoot reparatie
Voor de reparatie of het vervangen van uw dakgoot, rekent u op onze goede en snelle service. U wordt door ons namelijk binnen 24 uur geholpen, waardoor u al snel van een dak in topconditie geniet. Heeft u last van een lekkage of is een spoedreparatie vereist? Dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar via het spoednummer. Dan zullen we u zo snel mogelijk van hulp voorzien, zodat uw dak er snel weer tegen kan. Zo voorkomen we (verdere) schade en zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren weer droog zit.

Voorkom schade door uw dak goed te onderhouden
Door de dakgoot goed te laten onderhouden, voorkomt u in de meeste gevallen dat een reparatie of het vervangen ervan nodig is. Daarom rekent u ook op ons voor preventieve werkzaamheden zoals een betrouwbare dakinspectie. Dan controleren we uw gehele dak en brengen we eventuele zwakke punten in kaart. Vervolgens verhelpen we eventuele problemen meteen voor u door bijvoorbeeld een nieuwe dakbedekking te plaatsen.

Daklekkage

Neem contact op bij vragen of voor een spoedreparatie
Moet uw oude dakgoot worden vervangen of heeft deze een reparatie nodig? Aarzel niet en vraag direct online een offerte aan via de onderstaande button. Gaat het om een spoedreparatie? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 06 39046266. Voor vragen die minder spoedeisend zijn, belt u ons via 026 – 202 202 7 of stuurt u een e-mail naar info@nldak.nl.

Dakbedekking Arnhem
EPDM voor het repareren of vervangen van dakgoten

Lekkage in dakgoten is een veel voorkomend probleem. Vaak is het compleet vervangen niet nodig, u kunt deze met EPDM compleet renoveren of vernieuwen. Denk aan het renoveren van oude zinken goten, door ze met EPDM stroken te bekleden. Zo verlengt u de levensduur van de goten gemakkelijk met vijftig jaar. De toepassing is ook heel eenvoudig, doordat ons EPDM geschikt is voor nagenoeg elke ondergrond.

Onderhoud en advies bij dakgoten.
NL DAK  adviseert een jaarlijkse inspectie te laten uitvoeren.NL DAK adviseert ook de goten schoon te houden. Afvoeren moeten vrij zijn van bladeren om lekkages te voorkomen. Ook de aansluiting op het dak .Daarom adviseert NL DAK een jaarlijkse inspectie van uw dak en goot.

€50,- AANBRENGBONUS

Ontvang 50 euro voor elke klant die je aanbrengt!
We merken bij NL DAK dat we veel klanten via onze huidige klanten krijgen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Om je hiervoor te belonen krijgen je vanaf deze week een aanbrengbonus van 50 euro per aangebrachte akkoord gaande klant.

Collectieve aanpak van dakgoten

Ook voor een collectieve aanpak belonen wij de initiatiefnemer met 50,- per aangeleverd klant.

Uiteraard kunnen de klanten bij een collectieve aanpak een flinke korting verwachten.

NL Dak uw dakgoot specialist.bel voor een vrijblijvende offerte.

“Kwaliteit is al 25 jaar ons kenmerk”Waarom wij?
• 25 jaar ervaring
• Beste prijs/kwaliteitsverhouding
• All-in prijzen (geen voorrijkosten)
• Hoogwaardige producten
• 15 jaar garantie op alle werken


 

NL DAK B.V. is een organisatie gespecialiseerd in het onderhoud van vastgoed en heeft als doelstelling om u als opdrachtgever te ontzorgen op het gebied van onderhoud, projecten en organisatieprocessen. Dit doen we met een team van specialisten met jarenlange ervaring én met jong talent.

Wij verzorgen een breed pakket aan diensten en werkzaamheden, van project- en bouwmanagement tot verbetering en coördinatie van uw woningverbetering processen op het gebied van onderhoud, reparaties en renovaties.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.