Ga naar de inhoud

DAKDEKKER

DAKREPARATIE

DAKRENOVATIE

DAK ISOLEREN

Reparatie van het platte dak in Arnhem

Heeft u een reparatie aan uw plat dak nodig in de omgeving van Arnhem? Of misschien is uw plat dak wel aan vervanging toe.

NL Dak B.V. is gespecialiseerd in innovatieve dakoplossingen voor de bouwsector en biedt reparaties aan platte daken in Arnhem en in het res. Onze op maat ontworpen weerbestendige systemen zijn ideaal voor commerciële dakreparaties, en we zijn er trots op hetzelfde serviceniveau en hoogwaardige producten te kunnen bieden aan residentiële klanten in de omgeving van Arnhem.

Offerte aanvragen

Dakdekker-Oosterbeek-Dakreparatie-Oosterbeek NL DAK
Dak vervangen kosten | 2023 | Offerte

Dakrenovatie Arnhem

Voor reparaties en dakrenovatie aan platte daken gebruiken wij alleen Bitumen met glas versterkte kunststof (GVK), ook wel glasvezel genoemd. Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van Bitumen met glasvezel:

  • Het is een volledig waterdicht materiaal, ideaal voor toepassing op meer ingewikkelde en uitdagende daktypes.
  • Bitumen is bestand tegen temperatuur- en vochtigheidsveranderingen en biedt een langdurige bescherming voor platte daken.
  • Minimaal 15 JAAR GARANTIE Bij een Dakrenovatie voor uw gemoedsrust.
  • We helpen graag bij een Dakrenovatie Arnhem
 

Offerte aanvragen?

Bespaar energie met NL DAK’s Arnhem – Dak isoleren Arnhem 

Isolatie is een belangrijke stap om je huis te verduurzamen punt en dat niemand zou moeten laten, maar helaas doen veel nieuwe huizenbouwers dat wel. Als u het goed doet, verandert de manier waarop u van uw huis geniet, dus als u op zoek bent naar dakisolatie voor op uw platte dak in Arnhem, neem dan contact op met ons professionele team van NL DAK Dakisolatie.
 
f3abc76b c5de 4025 b002 118cd20ffa76
Dakdekker Zevenaar

Betaalbare, hoogwaardige dakdekker in Arnhem

NL DAK B.V. Arnhem is een toonaangevende dakdekker in Arnhem. NL DAK B.V heeft een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van topklasse dakbedekkingsdiensten aan hun klanten, met meer dan 20 jaar ervaring in de dakbedekkingsbranche. Onze motivatie bij NL DAK B.V Arnhem is om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten en om een geweldige ervaring met ons op te doen. Door te werken aan het leveren van innovatieve en betaalbare dakbedekking oplossingen aan klanten.

Offerte aanvragen?

“Kwaliteit is al 25 jaar ons kenmerk”

Onze vakmannen hebben passie voor uw dak.

NL DAK B.V.

Platdakspecialisten NL DAK B.V. Arnhem

NL DAK B.V. doet al het mogelijke, te beginnen met de installatie van hellende en platte daken, werken met gevels, plafonds en goten, evenals alle soorten dakreparaties. Platdakspecialisten NL DAK B.V. 

Dakbedekking Inspectie & Onderzoek

Uw dak is verantwoordelijk voor de bescherming van uw woning door dik en dun, en het is niet meer dan normaal dat uw dak na verloop van tijd professionele aandacht nodig heeft.

Als dakdekkersbedrijf met een team van Dak Specialisten volledig gekwalificeerd om diepgaande dakinspecties en inspecties uit te voeren. We kunnen bestaande problemen met uw dak identificeren, wat ons in staat stelt om indien nodig een gepersonaliseerde onderhouds-, reparatie- of vervangingsservice uit te voeren, om uw dak weer in perfecte staat te brengen.

Maak een afspraak met ons en wij brengen graag in kaart hoe uw dak ervoor staat.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt weten wat NL DAK Dakdekkers nog meer voor u kan doen? Vraag dan via de onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een dakinspectie, bel meteen naar 026 – 202 202 7 om een afspraak te maken of stuur een e-mail naar info@nldak.nl. Wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.