Meteen naar de inhoud

Dakdekker Zutphen – NL DAK | 2023

De Betere Dakdekker Zutphen | NL DAK

 • In Zutphen, NL DAK Arnhem heeft de capaciteit om op alle soorten dakreparaties;
  inclusief dakvervanging, isolatie, mosverwijdering, dakgootreparaties, renovaties, nokpannen, nooddakreparaties en bitumenreparaties en vervangingen.

  De kwaliteit en klanttevredenheid die we in al onze dakreparatiediensten zijn door onze expertise van meer dan tien jaar en bekwame vakmensen uit de dakbedekkingsindustrie die bij ons in Zutphen werken.
  Met het verstrijken van de jaren wilt u er zeker van zijn dat uw gebouw in topconditie is, en dat beperkt zich niet alleen tot de meer zichtbare onderdelen, maar ook tot het dak. In onze dakreparatiediensten gaan we altijd voor kwaliteit.

  We zetten ons niet alleen in om dit doel te bereiken, we zijn ook toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van de dakbedekkingsindustrie. Bij NL DAK Zutphenzijn onze hoogwaardige dakreparatiediensten redelijk geprijsd.

Dak
Repareren Arnhem

Reparatie van Platte daken !

Platte daken Arnhem

We zijn uw Platte daken specialist!

Energiezuiniger?  en Voorkom warmteverlies

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

Professionele en ervaren Dakdekkers

Onze professionele en ervaren dakdekkers bieden het beste vakmanschap in de branche en zorgen ervoor dat het werk goed wordt gedaan! Of het nu gaat om dakrenovatie, dakrenovatie of het plaatsen van een nieuw dak, wij kunnen het voor u aan.

Onze missie is om een ​​hoogwaardig daksysteem en service te bieden; ook om de tevredenheid van de klant te garanderen door eerlijke en hoogwaardige afwerking te leveren.

Dakbedekking plat dak vervangen - Platte dak | Offerte 2023
Professionele Dakdekkers Ede - Dakreparatie Ede

We hebben een passie voor Platte Daken

Bij NL DAK hebben we alleen vakmensen in dienst die gecertificeerd zijn om hun werk te doen. Al onze bemanningsleden zijn fulltime, opgeleide en gecertificeerde medewerkers. We hanteren een nauwgezet schoonmaakbeleid op elke werklocatie. We hebben een passie voor uw Dak.

Particulieren panden en Bedrijfspanden

NL DAK installeert platte daken op zowel Particulieren als bedrijfsgebouwen met behulp van de modernste methoden die zijn ontworpen om de beste bescherming op lange termijn en rendement op uw investering te bieden.

joey banner

NL DAK Arnhem

Dakwerken Zutphen

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van alle soorten platte daken in en rond Zutphen.

Dakinspectie Zutphen

Bezit u een woon- of bedrijfspand in Zutphen en maakt u zich zorgen over de staat van uw dak? Vraag een dakinspectie aan.

Dakbedekking Zutphen

We hebben een scala aan platte daksystemen die passen bij uw budget en tijdschema, evenals de ernst van het verslechteren van het bitumen dakbedekking in Zutphen.

Dakreparatie Zutphen

Heeft u een woon- of bedrijfspand waar een plat dak het laat afweten en reparatie of onderhoud nodig heeft?

Dakrenovatie Zutphen

Heeft u een woon- of bedrijfspand waar een plat dak aan vervanging toe is. NL Dak Arnhem voert graag een Dakrenovatie in Zutphen uit.

Dakonderhoud Zutphen

NL DAK Zutphen biedt een complete schoonmaak- en onderhoudsservice voor platte daken.

 
Dakgoten Zutphen

NL Dak Zutphen heeft professionals die vakkundig efficiënte dakgoten aan uw dak kunnen installeren.

Platdak Zutphen

Heeft uw woning of bedrijfspand in Zutphen met een plat dak dat aan vervanging toe is? Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u helpen.

Dak isoleren Zutphen

Maakt u zich zorgen over de extreem hoge energierekening? Heeft uw woning baat bij een betere dakisolatie?

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

DAKDEKKER

DAKREPARATIE

DAKRENOVATIE

DAK ISOLEREN

Professionele Dakdekker Zuphen

Kwaliteit gegarandeerd

Dakdekker Zuphen is het dakdekkersbedrijf uit Zuphen en omgeving die ervoor zorgt dat het beste kwaliteit werk geleverd wordt voor de laagste kosten. Uit onze ervaring van meer dan 18 jaar weten wij wel raad met alle klusjes aan en op uw dak!

 • Heeft u last van daklekkage?
 • Wilt u de dakbedekking van uw dak laten vervangen?
 • Wilt u de isolatie van uw dak verbeteren?

Wij helpen u graag met alle soorten diensten op en aan uw dak in Zuphen-Noord, Zuphen -Oost, Zuphen -Zuid, Zuphen-West en omgeving binnen een straal van 20 km!

Professionele dakdekkers Zuphen
kwaliteitsverzekering
Dakdekker Zuphen is een dakdekkersbedrijf in Zuphen en omstreken dat garant staat voor de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we hoe we al het werk aan uw dak moeten doen!

Heeft u last van een lekkage van uw dak?
Wilt u uw dak vervangen?
Wilt u de isolatie van uw dak verbeteren?
Wij helpen u graag met allerlei werkzaamheden aan uw dak in Zuphen Noord, Zuphen Oost, Zuphen Zuid, Zuphen West en binnen een straal van 20 km.

Gratis dakinspectie
Dakdekkers Zuphen voert graag een gratis dakinspectie uit alvorens werkzaamheden voor u uit te voeren. Zo krijgt u een transparant overzicht van alle aangeboden diensten en hun kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Wij werken met volledige transparantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte uitgaven. Laat ons uw dak en dakonderhoud voor u verzorgen. Op verzoek kunnen wij de thermische isolatie van uw woning verbeteren.
Vraag nu een gratis dakinspectie aan! 

Hoeveel kost het om een ​​dak te renoveren in 2022

Laatst gewijzigd : 2022-10-09 | Geschatte leestijd  4 min

 

Wilt u een algemeen beeld krijgen van de prijs van dakrenovatie? Om u te helpen bij uw renovatieproject, hebben we verschillende voorbeelden verzameld van dakrenovaties die zijn uitgevoerd door aannemers van RenoQuotes.com, samen met een prijsklasse (zoals beoordeeld door de aannemers), die rekening houdt met de verschillende materialen die voor hetzelfde kunnen worden gebruikt soort project. Dus, hoeveel kost het om het dak van een huis in Quebec te repareren?

Factoren die de prijs van dakreparaties beïnvloeden

Veel factoren met betrekking tot uw dakrenovatieproject zorgen ervoor dat de prijs kan variëren. De kosten voor het plaatsen van uw nieuwe dak zijn afhankelijk van:

 • De helling van het dak;
 • Het soort materiaal;
 • Het niveau van complexiteit;
 • De grootte van het dak;
 • Het frame van het dak;
 • Het weer.

BITUMENEN DAKBEDEKKING

Dakrenovatieproject # 1

3000 vierkante meter Bitumen dakbedekking dakbedekking: tussen € 9.600 en € 14.400.

Bron: RenoQuotes.com aannemer.

Bitumen dakbedekkingdak_Hoeveel kost het om een ​​dak te renoveren in 2022
 
 

Dakrenovatieproject #2

2000 vierkante meter Bitumen dakbedekking dakbedekking: tussen € 6.000 en $ 9. 600.

 

Bitumen dakbedekkingdak 2_Hoeveel kost het om een ​​dak te renoveren in 2022
 
 

Voordelen van Bitumen dakbedekking

Het belangrijkste voordeel van Bitumen dakbedekking is dat het vrij goedkoop is . Sinds 2012 moeten alle nieuwe daken die met dit materiaal worden gemaakt anorganisch zijn. De belangrijkste factor die de duurzaamheid van het Bitumen dakbedekking beïnvloedt, is het gewicht: hoe zwaarder het is, hoe langer de levensduur zal zijn . Een ander kenmerk van dit materiaal is dat het verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid aan kleuren , afwerkingen en stijlen die op de markt verkrijgbaar zijn.

nadelen:

Zoals eerder gezien, vaak wanneer iets goedkoop is, weerspiegelt deze factor de kwaliteit van het materiaal. De levensduur van Bitumen dakbedekking dakbedekking ligt tussen de 15 en 30 jaar. Bitumen dakbedekkingshingles hebben ook veel onderhoud nodig en als dit onderhoud niet regelmatig wordt gedaan, kan het zijn dat het dak na tien jaar moet worden vervangen. Van tijd tot tijd moet u mogelijk bepaalde individuele gordelroos vervangen.

Zonnestralen zijn de belangrijkste bron van problemen voor Bitumen dakbedekkingdaken. Om het oppervlak tegen deze stralen te beschermen, moet u ervoor zorgen dat het grind goed op het membraan is geïnstalleerd. Wat er gebeurt, is dat de hitte de oliën van het Bitumen dakbedekking opdroogt en het materiaal kwetsbaarder maakt, wat kan leiden tot scheuren.

Gemiddelde prijs per vierkante meter: u moet ongeveer € 33,60 per vierkante meter betalen. voor een Bitumen dakbedekking dak.

PLAAT METALEN DAKBEDEKKING

 

Dak van plaatstaal van 2000 vierkante meter: tussen € 30.000 en € 36.000.

 

metalen dak_Hoeveel kost het om een ​​dak te renoveren in 2022?
 
 

Voordelen van plaatstalen dakbedekking

Plaatwerk is extreem resistent. Dit type dakbedekking gaat minimaal 50 jaar mee , zo niet langer. Net als Bitumen dakbedekkingshingles, is plaatwerk verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren (en kan worden geverfd met verf op PVC-basis, polyester of polyurethaan) en stijlen (gegolfd, gevouwen, enz.).

Dit materiaal is recyclebaar, onderhoudsvriendelijk en heeft een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Plaatwerk houdt ook niet zoveel sneeuw vast als Bitumen dakbedekking.

Plannen om uw dak te renoveren?

Vul het formulier in zodat wij u in contact kunnen brengen met gecertificeerde aannemers uit ons netwerk!

Nadelen: De belangrijkste nadelen van plaatstalen dakbedekking zijn het kostbare installatieproces en het feit dat het kwetsbaar is voor corrosie (door zilte lucht) en elektrolyse. Ook voor mensen die in huis wonen, is het geluid van regenwater beter hoorbaar dan bij andere materialen.

Gemiddelde prijs per vierkante meter: Voor een dak van plaatstaal moet u een budget vaststellen dat kan variëren tussen € 14,20 en € 17,15. per m2

Voor meer informatie over stalen dakbedekking, zie ons artikel  Stalen dakbedekking: prijzen, renovatie en functies

PLAT DAK

Dakrenovatieproject #4

4000 vierkante meter plat dak: tussen € 30.000 en € 42.000.

 

Professionele Dakdekkers Ede
 
Professionele Dakdekkers Zuphen
 

Dakrenovatieproject #5

2300 vierkante meter plat dak: tussen € 18.000 en € 24.000

 

Dakreparatie – Platte dak lekkage | NL DAK
 
Dakreparatie – Platte dak lekkage Zuphen | NL DAK
 

Voordelen van platte daken

Platte daken komen veel voor in stedelijke omgevingen. Het grote voordeel van een plat dak is dat het oppervlak gebruikt kan worden om een ​​extra verdieping te creëren, bijvoorbeeld om een ​​terras aan te leggen. Dit betekent dat u al deze extra ruimte zult hebben die u naar uw behoeften kunt inrichten. Platte daken kunnen worden gebouwd met verschillende materialen zoals hout, metaal of beton.

Nadelen: Het grootste probleem met dit type dak is waterdichting . Zelfs als het oppervlak niet precies vlak is (met een lichte helling van 5%), kunt u, als het dak niet goed wordt beschermd, waterinfiltraties opmerken.  Voor platte daken zijn er drie materialen beschikbaar: meerlaagse membranen (van Bitumen dakbedekking en grind); monolaagmembranen (TPO en EPDM); en dubbellaagse of elastomeermembranen.

Gemiddelde prijs per vierkante meter: gemiddeld voor een plat dak van 1000 vierkante meter, € 18,40 voor een elastomeermembraan (levensduur van 30 tot 50 jaar). Voor een Bitumen dakbedekking-grinddak is de gemiddelde prijs € 17,20/ M2. (levensduur van 10 tot 25 jaar).

Klik hier voor tips over het onderhoud van platte daken .

Opmerking: de prijzen die in dit artikel worden vermeld, vertegenwoordigen een algemeen gemiddelde en kunnen variëren afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de klus, het gebied waar het contract wordt voltooid of een aantal factoren die onafhankelijk zijn van de wil van de aannemer. Neem voor een gepersonaliseerde offerte contact op met een plaatselijke dakrenovatiespecialist.

Overzicht van de prijzen voor dakrenovatieprojecten

DakbedekkingsmateriaalOppervlaktePrijs
Bitumen dakbedekking grind3 000 vierkante meter€ 9.600 tot € 14.400
Bitumen dakbedekking grind2 000 vierkante meter € 6.000 tot € 9.600
Metaal2 000 vierkante meter€ 30.000 tot € 36.000
Plat dak4 000 vierkante meter€ 30.000 tot € 42.000
Plat dak2 300 vierkante meter€ 18.000 tot € 24.000

Raadpleeg onze prijsgids voor dakrenovatie om meer te weten te komen over de gemiddelde prijzen van verschillende projecten voor  dakrenovatie. 

 

1. Houd rekening met het weer

Bij het plannen van uw dakconstructieproject is het verstandig om een ​​datum te kiezen waarop het weer meestal aangenaam is. Het is uiterst gevaarlijk om op het dak te blijven werken in een natte omgeving. Daarom vragen we onze dakdekkers meestal om alle werkzaamheden stil te leggen zodra het regent. Dit kan de voltooiingsdatum van het project duidelijk vertragen. Vermijd daarom het plannen van uw dakproject tijdens de moessonseizoenen.

2. Isolatie toevoegen

Het installeren van isolatie op uw dak kan een heel eind komen als u kosten bespaart. Het is in eerste instantie misschien niet duidelijk, maar het toevoegen van een beschermingslaag tegen het klimaat kan u geld besparen op uw energierekening. Dit vermindert ook het gebruik van koelsystemen in uw huis.

Dakdekker Apeldoorn- Dakdekker voor bedrijfspanden
 
Dakdekker Ede – Dakdekker voor bedrijfspanden Bedrijfspand dak vervangen
 

 

3. Investeer in dakgoten

Geef in termen van budgettering prioriteit aan dakgoten. Bij een daksysteem zijn deze goten normaal gesproken als eerste beschadigd. Het hebben van een beschadigde dakgoot kan een grote impact hebben op uw huis, omdat ze verantwoordelijk zijn voor het omleiden van de waterstroom. Daarom wil je misschien kiezen voor dikkere materialen voor de extra duurzaamheid. Bij metalen dakbedekking is het gebruikelijk dat we een dikte van 27 (0,4 mm) gebruiken voor dakpanelen en een dikte van 24 (0,6 mm) voor dakgoten.

Zorg er indien mogelijk voor dat dakgoten worden geïnstalleerd met hangers. Dit versterkt de aansluiting ervan op de rest van het daksysteem. Dit is vooral handig voor brede goten met een breedte van meer dan 24 inch. Bovendien kan het praktisch zijn om gootbeschermers toe te passen als uw huis onder of in de buurt van een boom staat. Zo voorkom je dat ongewenst vuil zich snel ophoopt in je dakgoten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is gutter-hanger.jpg
 
 

 

4. Kies een betrouwbare dakdekker

Wij raden u aan om voor uw volgende dakproject een dakdekker in te schakelen. Er zijn grote voordelen aan het inhuren van een in plaats van het zelf te doen. Als je niet zeker bent van het vinden van een betrouwbaar bedrijf, hebben we een blogpost gemaakt over het inhuren van een dakdekker . Dit kan u helpen bij het selecteren en wat u kunt verwachten bij het inhuren van een.

5. Plan dakonderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw dak kan de levensduur verlengen. Dit kan verdere schade voorkomen die het materiaal volledig onbruikbaar kan maken. Zorg er ten slotte voor dat u de dakgoten minimaal twee keer per jaar schoonmaakt.

beautiful roof on wooden building
 
 

 

HOE WEET IK DE EXACTE KOSTEN VOOR MIJN PROJECT?

Voorbeeld; met al deze bovengenoemde factoren, wie zal ik in staat zijn om de exacte kosten van dakbedekking voor mijn huis te bepalen? Om de kosten precies te kunnen bepalen, kunt u het beste contact opnemen met een dakdekker bij u in de buurt en een plaatsbezoek vragen. Zij genereren op hun beurt de benodigde materialen en geven u een offerte voor uw project.

kosten plat dak vervangen
 
kosten plat dak vervangen Dakdekker kosten 2022