Ga naar de inhoud

Dakdekker Zevenaar | Dakreparatie | Dakdekkers | Dakbedekking

Dakreparatie nodig?
Lekt uw dak? Wacht niet! Plan direct uw gratis inspectie in!
NL DAK & SOLAR voor een snelle en vakkundige oplossing.

Contact Formulier
9.6 uit 2727 klantenbeoordelingen

BEL ONS

Dakdekker Zevenaar bieden de beste dakbedekking en reparaties die Zevenaar te bieden heeft. Gegarandeerd.

Hallo, ik ben Joey en ik run Dakdekker Zevenaar. Ik heb een zeer bekwaam team van dakdekkers, die al meer dan 33 jaar betrokken zijn bij dakdekkersbedrijven in Zevenaar en die volgens de hoogste standaard zijn opgeleid.

Al onze bedrijfsmedewerkers zijn in het bezit van certificaten voor handmatige bediening, vaardigheidskaarten en certificaten. Bovendien zijn wij een volledig verzekerd. We hebben de dakervaring om elke klus, groot of klein, aan te kunnen en kunnen u adviseren over een breed scala aan verschillende onderwerpen met betrekking tot dakbedekking, dakgoten en schoorsteenreparatie.

Er zijn geen dakproblemen die wij niet aan kunnen. Dakdekker Zevenaar is een gevestigd dakdekkersbedrijf dat betaalbare dakdekkersdiensten van hoge kwaliteit biedt.

We garanderen de hoogste kwaliteitsnormen voor al onze contracten omdat we elk project afzonderlijk benaderen. Als u op zoek bent naar een expert in Zevenaar, staat ons team tot uw beschikking voor elk project, groot of klein. Neem te allen tijde contact met ons op om de specifieke vereisten van uw dakprojecten verder te bespreken.


Apeldoorn 055 – 203 203 1


Arnhem 026 – 202 202 7


Nijmegen 024 – 202 202 7

4 redenen waarom wij de #1 dakdekkers in Zevenaar zijn 

 

Onze eerlijke en betaalbare prijzen

We zijn Dakdekker Zevenaar begonnen om dakbedekking van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen te leveren aan de huizen en bedrijven van Zevenaar. We geloven sterk in dit doel en we zijn nog steeds de allerbeste dakdekkersdienst in Zevenaar.

Onze integriteit en betrouwbaarheid

We beginnen niet met je werk en verdwijnen de volgende dag. We blijven en werken altijd totdat uw dak weer in perfecte staat is. Niet alleen dat, we handelen altijd professioneel en behandelen uw dak alsof het van ons is.

Onze 100% gratis offertes voor dezelfde dag

Als het gaat om een ​​lekkage in uw dak, is tijd een cruciale factor. We kunnen uw dak dezelfde dag prijzen en repareren, meestal binnen een paar uur. Als het een noodgeval is, kunnen we binnen 30 minuten bij u thuis zijn.

Onze door verzekeringen gedekte garanties van 15 jaar

Niemand in Zevenaar biedt 15 jaar garanties op daken, behalve wij. Maar dit geeft je 100% bescherming onder alle omstandigheden. We bieden ook 10 jaar door verzekering gedekte garanties voor dak-, schoorsteen- en dakgootreparaties.

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bij Dakdekker Zevenaar is klanttevredenheid onze eerste prioriteit, daarom werken we stap voor stap met onze klanten om ervoor te zorgen dat we precies leveren wat u wilt. Nadat u ons heeft gebeld, doen we een gratis inspectie van uw dak om de staat en grootte te bepalen, waarna u een gratis offerte ontvangt . 

We werken ook volgens uw planning en zijn altijd op tijd. Op basis van onze inspectiebevindingen zullen we u adviseren over wat u het beste kunt doen om de waarde van uw eigendom te verhogen en ervoor te zorgen dat uw dak lang sterk blijft. 

We begrijpen dat langdurig werken aan hetzelfde werk een kans op meer problemen met zich meebrengt, en het is vervelend voor u. Daarom klaren we al onze klussen in één of twee werkdagen. 

Bij Dakdekker Zevenaar zijn we van mening dat iedereen een dak van hoge kwaliteit moet hebben, daarom hebben we onze prijzen afgestemd op al onze klanten, ongeacht uw budget.

We accepteren niet de volledige betaling voordat we het werk hebben voltooid. We vragen de helft van de betaling voordat we beginnen en de andere helft nadat we klaar zijn, en u inspecteert het werk om ervoor te zorgen dat het is wat u wilt.  

Wij willen dat onze opdrachtgevers lang kunnen genieten van een kwaliteitsdak, daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen van bekende merken. 

Onze medewerkers hebben gerenommeerde instellingen doorlopen om ongeëvenaarde vaardigheden en kennis te verwerven. Ze hebben ook alle noodzakelijke tests doorstaan ​​om ervoor te zorgen dat ze alle soorten en maten daken aankunnen. 

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van een daklekkage

Dakreparaties van een daklekkage beginnen altijd met het detectieproces waarbij we de oorzaak van het daklek lokaliseren. Het is niet altijd dat u uw natte plek direct onder het lekkende dak vindt. Waterlekken hebben meestal een manier om schadelijk te zijn.

Installatie en reparatie van dakgoten bij u in Zevenaar

Om uw huis en eigendommen te beschermen, moet u ervoor zorgen dat uw dakgoten in goede staat verkeren. Het installeren van nieuwe dakgoten kan ook helpen om het uiterlijk van uw huis te moderniseren. Terwijl ze hun onderliggende functie vervullen, vullen goten uw dak aan en dragen ze bij aan de aantrekkelijkheid ervan. Oude, versleten dakgoten kunnen zelfs de mooiste huizen er grauw en levenloos uit laten zien, maar met een nieuwe dakgootinstallatie in Zevenaar van ons kan uw huis modieus, nuttig en veilig zijn.

De installatie van een dakgoot is van cruciaal belang omdat het uw huis beschermt tegen waterschade. Regenwater druppelt op je dak en dakgoten vangen het op, zodat het niet wegrolt en naast de fundering van je huis komt te liggen. Wij zijn experts op het gebied van dakgootinstallatie die ervoor zorgen dat al het water van uw funderingen wordt afgevoerd en dat uw systeem effectief wordt afgevoerd.

Als uw dakgoten lekken , kunnen ze uw fascia en binnenwelving beschadigen. Waterpoelen op looppaden, opritten en erven als gevolg van lekken buiten het dakgootsysteem. Stilstaand water in de buurt van uw huis kan langzaam in uw fundering en kelder lekken. Als er niets aan wordt gedaan, kan dit leiden tot ernstige schade, veiligheidsproblemen en zelfs een waardedaling van uw huis. Het is van cruciaal belang om dakgootproblemen aan te pakken zodra ze zich voordoen. Daarom adviseren wij een periodieke dakgootinspectie om problemen vroegtijdig op te sporen. Sterker nog, reparaties moeten worden uitgevoerd door een gespecialiseerde aannemer voor het beste resultaat.

Hoewel problemen met Dakgoten en Regenpijpen misschien eenvoudig lijken, zijn de voordelen van het zoeken naar professionele expertise ongeëvenaard. Als u Dakgoten en Regenpijpen diensten nodig heeft in Zevenaar, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nieuwe dakinstallaties

Wij zorgen ervoor!

Heeft u een nieuw dak nodig op uw nieuwbouw? Op zoek naar een gerenommeerd dakdekkersbedrijf voor het uitvoeren van werkzaamheden aan een aanbouw? Dublin Roofing Services heeft een fantastische reputatie opgebouwd voor dakinstallaties van hoge kwaliteit in Dublin Noord en Zuid, van leien en pannendaken bij u thuis tot volledige dakvervangingen bij uw bedrijfspand.

Dakdekker | NL DAK & SOLAR

Dak vervangen en installeren

Lees meer over platte daken….. 

De voordelen van platte daken in Zevenaar

Er zijn veel mensen die de voorkeur geven aan een plat daksysteem boven shingles of een pannendak. Hier zijn verschillende voordelen van het kiezen van een plat dak voor uw huis of bedrijf.

De nadelen van platte daken in Zevenaar

Het is belangrijk om de nadelen van een platte dakbedekking te kennen, zodat u kunt bepalen of deze geschikt is voor uw huis of bedrijf. Hier zijn de nadelen van het kiezen van een plat dak voor uw huis of bedrijf.

Er zijn huis- of bedrijfseigenaren die jarenlang platte daken gebruiken, en er zijn huis- of bedrijfseigenaren die beseffen dat dit niet goed voor hen is. Het is het beste om de voor- en nadelen van platte daken door te nemen en te beslissen of het geschikt is voor uw huis of bedrijf. We hebben een gids samengesteld voor aannemers van platte daken

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contact Formulier