Ga naar de inhoud
Contact Formulier
9.6 uit 2727 klantenbeoordelingen
 

Industriële dakreparaties

 

Industriële daken zijn gebouwd om veel te weerstaan, maar van tijd tot tijd heeft het professionele reparaties nodig . Meestal is dakreparatie nodig nadat een zware storm het dak heeft getroffen of het dak niet goed is onderhouden. Om de kans op een volledige  dakvervanging te verkleinen , is het belangrijk om te weten welke tekenen uw dak vertoont als het beschadigd is. Sommige tekens zullen duidelijker zijn dan andere – sommige problemen die uw dak ondervindt, kunnen alleen worden gezien door op het   dak te komen, terwijl andere problemen in verschillende delen van uw gebouw te zien zijn. Hier zijn industriële dakproblemen die moeten worden opgelost met reparaties of vervanging.

 • Hogere energierekeningen : Als uw dak in goede staat verkeert, moet uw energierekening van maand tot maand stijgen. Als uw dak echter beschadigd is, kan dit ervoor zorgen dat uw energierekening omhoog gaat.
 • Scheiding van naden : naden worden gebruikt om materialen bovenop het dek bij elkaar te houden, dus als er openingen in de naden zijn of als ze scheiden van het dakterras, dan is dat een probleem dat meteen moet worden gecorrigeerd.
 • Blaarvorming en bubbels op het dakoppervlak: Blaren of borrelen op het dakoppervlak gebeurt wanneer er UV-schade is of wanneer er vocht onder het dakmembraan is.
 •  Daklekkage : Daklekkage kan optreden in verschillende delen van uw dak waar sprake kan zijn van degradatie; Lekkages kunnen ook ontstaan ​​als er water op het dak staat, waardoor er teveel gewicht op het dak komt te staan.

Als u denkt dat u reparaties aan uw industriële dakbedekking nodig heeft, neem dan contact op met Dakdekkersgilde! Wij kunnen u in contact brengen met een dakdekker bij u in de buurt die u kan helpen!

Dakdekker nodig? Dakrenovatie - Zonnepanelen - NL DAK & SOLAR

Gemiddelde kosten dakdekker voor vernieuwen van het platte dak 

Wij bieden oplossingen voor dakbedekking, renovatie, renovatie en dakreparatie aan commercieel en industrieel vastgoed, industriële units en nieuwbouw.

Wij bieden een professioneel en uitgebreid pakket aan dakbedekkingsdiensten voor:

Ons bestaande klantenbestand is uitgebreid en we zijn goedgekeurde en vooraf gekwalificeerde erkende installateurs voor veel succesvolle bedrijven en organisaties.

Ons team zijn allemaal gecertificeerde installateurs en kunnen waar nodig coördineren met andere aannemers ter plaatse.

Het deskundige team van NL DAK & SOLAR is punctueel, betrouwbaar en werkt efficiënt volgens deadlines om verstoring van uw bedrijf tot een minimum te beperken. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en installatietechnieken.

Hetzelfde team zal tijdens de hele bouw of reparatie ter plaatse zijn, zodat u er zeker van kunt zijn dat als u iets moet weten over de voortgang van uw project, u dezelfde mensen kunt spreken die bij het eerste bezoek aan de locatie kwamen .

Bel ons team vandaag nog op voor een snelle reactie.

Contact Formulier
kosten plat dak vervangen


Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van een daklekkage

Dakreparaties van een daklekkage beginnen altijd met het detectieproces waarbij we de oorzaak van het daklek lokaliseren. Het is niet altijd dat u uw natte plek direct onder het lekkende dak vindt. Waterlekken hebben meestal een manier om schadelijk te zijn.

NL DAK & SOLAR DIENSTEN

Nederland, leeft met al zijn cultuur, bruist van drukke levens, te midden van de bedrijvigheid van de grote stad. Voor toeristen en nieuwkomers lijkt het een wereld van verwondering, en dat is niet ver weg, zelfs als je hier geboren en getogen bent, maar je weet ook dat je bent opgegroeid met het harde werk dat gepaard gaat met het onderhouden van de gebouwen van dit geweldige land. Echte Nederlanders zouden niet anders willen. NL DAK & SOLAR DIENSTEN is er trots op een rol te spelen in het onderhoud en de constante verbetering van uw geweldige Bedrijfspand of Appartamenten complex. We weten dat we een cruciale rol spelen in de stad met onze Dienstverlening in Midden-Nederland.

Op zoek naar een van onze vestigingen dichter bij uw adres?

Bezoek nu onze  Arnhem – ,  Nijmegen – ,  Apeldoorn –  of  Ede –  pagina’s.

Installatie en reparatie van plat dak

 • Platte dakbedekking is het favoriete dak voor Bedrijfspanden en industriëlen complexen van Nederland. Van filmscènes tot liedjes over dromen die ‘op het dak zijn uitgebroed’, platte buitenkanten zijn hier een manier van leven.
 • We weten allemaal dat ze moeten worden onderhouden en waterdicht gemaakt, zodat ze niet lekken en de integriteit van het gebouw en de bezittingen van de huurder en bewoners beschadiggen.
 • We doen Scholen en Kantoren, installatie van nieuwe dakbedekking en reparaties aan bestaande gebouwen.
 • Wij doen ook hellende daken, waaronder Bitumen en Dakpannen.
 • We gebruiken alleen de beste materialen zoals APP 470k24 , met indrukwekkende garanties.

Aangepaste en naadloze dakgoten

 • Wij kunnen uw oude, lekkende dakgootsysteem vervangen door een nieuw, naadloos dakgootsysteem.
 • Naadloze gootsystemen zien er geweldig uit, maar het ontbreken van naden minimaliseert ook de kans op lekkage.
 • We gebruiken onzichtbare sluitingen zodat de strakke look van naadloosheid niet wordt onderbroken.

 

Metselwerk en cement Gevels en Schoorstenen 

 • Wanneer de voeg van uw metselwerk slijtage begint te vertonen, bel dan NL DAK & SOLAR DIENSTEN uw dakreparatie en laat ons het repareren.
 • Defecte voegmortel in metselwerk kan leiden tot grotere problemen, waaronder lekken die aanzienlijke structurele schade kunnen veroorzaken, evenals hoge kosten voor de verhuurder.
 • Tijdig onderhoud van metselwerk is een belangrijke onderhoudstaak voor eigenaren van bakstenen gebouwen.
 • Het is ook belangrijk om uw betonnen trottoirs en opritten te onderhouden.
 • Voorbijgangers, maar ook huurders en klanten moeten zich veilig aan de buitenkant van uw pand kunnen begeven.
 • Scheuren die ontstaan door water dat doorsijpelt tot kleine scheurtjes en die uitzetten en samentrekken bij vriestemperaturen, kunnen gevaarlijke situaties voor mensen veroorzaken en uw aansprakelijkheid verhogen.
 • Bel ons voor reparatie en onderhoud en blijf veilig!

 

Waarom is platte dakbedekking zo populair in Nederland?

Platte dakbedekking in de wijken van Nederland is het favoriete dakmateriaal, omdat de meeste constructies in de appartementsgebouwen zijn. Grotere gebouwen profiteren van platte daken vanwege het gemak van installatie, lage kosten en extra beschermingslagen. Hoewel schuine dakbedekking er op het oog misschien mooier uitziet, is het qua bescherming en kosten niet te vergelijken met platte daken.

De echte voordelen van platte daken

Wanneer de meesten van ons denken aan daken, hebben we de neiging om te denken aan de klassieke A-frames die water goed afvoeren en de meeste woonhuizen vormen. Hoewel A-frames een verstandige dakbedekkingsstijl zijn, zijn ze niet de enige soort die er bestaat. Er is ook de stijl die we zien op wolkenkrabbers, appartementen en andere hoge gebouwen. Dit type, ook wel bekend als platte dakbedekking, is een andere belangrijke dakstijl met veel voordelen.

Hier zijn een paar van de voordelen, evenals een nadeel waar u misschien over na wilt denken voordat u een dakbedekkingsstijl voor uw gebouw kiest.

Het is niet duur

Misschien wel een van de belangrijkste overwegingen voor veel eigenaren van gebouwen, de kosten van een plat dak zijn veel goedkoper dan een standaard hellend dak. Dit is gedeeltelijk te wijten aan arbeidskosten: het is veel veiliger voor werknemers om op een vlakke ondergrond rond te lopen, en met een hogere veiligheid komen minder arbeids- en verzekeringskosten.

Dakbedekking voor platte daken is soms moeilijk verkrijgbaar. Doe je onderzoek voordat je deze stijl kiest om er zeker van te zijn dat er voldoende dakbedekkingsmateriaal beschikbaar is in jouw omgeving.

Het biedt meer leefruimte

Een van de beste eigenschappen van platte daken is de mogelijkheid om er een bruikbare woonruimte van te maken voor de bewoning van appartementen en andere grote gebouwen. Met schuine daken is het niet veilig of plezierig om er lang op door te brengen, maar met platte daken kan het worden omgevormd tot een comfortabele locatie met een spectaculair uitzicht.

Sommige dakbedekkingsbedrijven tillen platte daken zelfs naar een hoger niveau door groen aan het dak toe te voegen om warmte te absorberen, het gebouw koeler te houden in de zomer, geïsoleerd in de winter en tegelijkertijd verontreinigende stoffen en broeikasgassen te verminderen.

Hellende daken kunnen deze levende structuren niet zo goed dragen, waardoor ze minder wenselijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar verlichting van luchtvervuiling en het broeikaseffect.

U heeft mogelijk meer problemen met de afvoer

Hoewel platte daken veel voordelen hebben, hebben ze, net als al het andere, ook nadelen. Het grootste nadeel van platte daken is het gebrek aan drainage. Omdat het dak plat is, loopt het water niet weg zoals bij een schuin dak. Dat betekent dat er zich plassen water kunnen vormen, en als dit niet goed wordt behandeld, kan dit leiden tot schade aan het dak.

Gelukkig zijn er tal van oplossingen voor dit drainageprobleem. Dakgoten kunnen het water veilig afvoeren en binnenafvoer behoort ook tot de mogelijkheden. Binnenafvoer werkt op dezelfde manier als uw douche of gootsteen, met behulp van leidingen om het water veilig af te voeren.

Als groene dakbedekking wordt gebruikt, werken de planten ook om te helpen bij de drainage, waardoor het dak wordt behouden door water te absorberen en de dakbedekking te beschermen tegen beschadiging.

Platte dakbedekking is een veelzijdige optie voor gebouwen van elke grootte en is het overwegen waard voor uw gebouw. Als u een dakbedekking kiest voor uw nieuwe gebouw, is platte dakbedekking een verstandige optie die zowel kosteneffectief als efficiënt is.

Wilt u teruggebeld of gemaild worden?

Vul dan uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contact Formulier