Meteen naar de inhoud


Dak isoleren Arnhem- GratisDak Inspectie

NL DAK

Dak isoleren Arnhem?

Heeft u plannen om uw dak te laten isoleren? Dan is het belangrijk om deze om te kijken naar de mogelijkheden van uw dak. Neem per direct contact met ons op!

dak isoleren arnhem

Soorten plat dakisolatie Arnhem

Deken Isolatie

Een van de meest gebruikelijke soorten is een Glaswol deken, dit wordt ook geleverd in rollen van steen, of minerale vezels (we gebruiken Isover en Knauf, wat echt een geweldige milieuvriendelijke keuze is), anders echt vilt met folie. Het is over het algemeen de goedkoopste optie en uitstekende isolatie voor alle doeleinden, met name voor tussen de balken. Het is het eenvoudigste type om te passen, maar is niet ideaal voor het daksysteem.

Losse Isolatie

Dit soort isolatie omvat een losgemaakt, lichtgewicht materiaal, zoals kurkkorrels, cellulosevezels, minerale wol of zelfs gerecyclede kranten. Het kan worden gebruikt om bestaande isolatie aan te vullen of op zichzelf. Het belangrijkste nadeel is dat het niet echt veilig en zelfs onaangenaam kan zijn!

Plaatisolatie

Stevige platen van synthetische of volledig natuurlijke producten, dit is de meest effectieve remedie om de onderkant van uw daksysteem te isoleren. De planken geven een uiterst effectieve isolatie voor uw loft en kunnen ook worden versierd. Het nadeel is dat plaatisolatie vaak de duurste soort is.

Isolatie van geblazen vezels

Verschillende soorten losgemaakte producten die tussen de balken worden geblazen, dit is geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen, maar biedt geen volledige optie, vooral niet in een tochtige zolderruimte. Het is bovendien prijzig en moet worden ingesteld door een specialist.

PIR Isolatieplaten

Pir isolatie is veruit de beste keuze voor het isoleren van het platte dak. De platen zijn leverbaar in verschillende diktes. Voor het plaatsen van dikkere PIR platen zouden de dakdekkers moeten inspecteren of uw plat dak daar geschikt voor is.

Laat uw dak op tijd repareren
Ook voor andere reparaties dan een lekkage alleen rekent u op ons. Zo kunnen we ook uw dakgoot repareren of vervangen wanneer dit nodig is. Daarnaast voeren we allerlei dakwerkzaamheden uit, zoals het isoleren van uw dak, maar ook de aanleg van een compleet nieuw dak. Waar u de ervaren dakdekkers van NL Dak BV ook voor nodig heeft, wij staan voor u klaar. Vraag direct een offerte aan door op de onderstaande button te klikken. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar 026 – 202 202 7 of een e-mail te sturen naar info@nldak.nl.

Plat-dak-isoleren-Arnhem NL-DAK.jpg

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

“Kwaliteit is al 25 jaar ons kenmerk”

Onze vakmannen hebben passie voor uw dak.

NL DAK B.V. is een organisatie gespecialiseerd in het onderhoud van vastgoed en heeft als doelstelling om u als opdrachtgever te ontzorgen op het gebied van onderhoud, projecten en organisatieprocessen. Dit doen we met een team van specialisten met jarenlange ervaring én met jong talent.

Wij verzorgen een breed pakket aan diensten en werkzaamheden, van project- en bouwmanagement tot verbetering en coördinatie van uw woningverbetering processen op het gebied van onderhoud, reparaties en renovaties.

 

Dakinspectie

 

Neem contact op voor een dakinspectie en laat de kwaliteit van uw dak controleren. Zo weet u hoe uw dak ervoor staat en worden gebreken tijdig ontdekt.

Een dakinspectie biedt in veel gevallen uitkomst. Zo weet u na de inspectie precies waar de zwakke punten van uw dak liggen. Daarnaast kan het eventuele gebreken boven water brengen waarvan u al vermoedde dat ze er waren. Verder is het verstandig om regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. Dan weet u precies hoe uw dak ervoor staat.

DAKDEKKER

DAKREPARATIE

DAKRENOVATIE

DAK ISOLEREN

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt weten wat NL DAK Dakdekkers nog meer voor u kan doen? Vraag dan via de onderstaande button een vrijblijvende offerte aan voor een dakinspectie, bel meteen naar 026 – 202 202 7 om een afspraak te maken of stuur een e-mail naar info@nldak.nl. Wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.