Meteen naar de inhoud

Contact

Dak isoleren Arnhem - NL DAK BV ARNHEM

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  “25 jaar passie voor daken”

  Gratis en geheel vrijblijvend controleren wij uw woning.
  Wij geven u advies en staan meteen voor u klaar.

  Het bedrijf

  Dakdekkersbedrijf NL DAK BV is een familiebedrijf dat gevestigd is in Arnhem, Gelderland. Wij zijn experts op het gebied van Dakdekkers werkzaamheden, maar u kunt bij ons ook terecht voor diverse andere onderhoudswerkzaamheden. Daarbij zijn service en kwaliteit altijd sleutelbegrippen.

  Naast Desiree en Joey van Santen werken nog twaalf mensen in het bedrijf. Dit zijn allen ervaren vakmensen. Daarnaast hebben zij ervaring met platte daken en bijvoorbeeld verduurzaam technieken.

  Wij werken voornamelijk in de regio Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Apeldoorn Maar u kunt ons voor klussen in het hele land inschakelen.

  Bij al het werk dat wij verrichten, maken we gebruik van producten van hoge kwaliteit. Professionele leveranciers als
  Royal Roofing Materials en Jongeneel leveren deze producten.

  “Kwaliteit is al 25 jaar ons kenmerk”

  Onze vakmannen hebben passie voor uw dak.

  NL DAK B.V. is een organisatie gespecialiseerd in het onderhoud van vastgoed en heeft als doelstelling om u als opdrachtgever te ontzorgen op het gebied van onderhoud, projecten en organisatieprocessen. Dit doen we met een team van specialisten met jarenlange ervaring én met jong talent.

  Wij verzorgen een breed pakket aan diensten en werkzaamheden, van project- en bouwmanagement tot verbetering en coördinatie van uw woningverbetering processen op het gebied van onderhoud, reparaties en renovaties.