Collectieve aanpak dakwerk en Aanbrengbonus

Als u problemen heeft met uw dak, is het altijd de moeite waard om bij uw buren na te vragen of zij tegelijkertijd werkzaamheden aan hun dak willen laten uitvoeren. Als u een gedeelde offerte voor een klus over de twee daken ontvangt, kunt u in het algemeen geld besparen. Maar voor diegene die ons aanbeveelt bij de buren, krijgt 100 euro korting Per aangeleverde Buurtgenoot

Dakreparatie – Platte dak lekkage | NL DAK

Ik zou ze van harte aanbevelen

Rated 5 out of 5
september 9, 2022

Geweldig vriendelijke, competente en snelle service. Michel kwam zaterdagochtend naar buiten om het platte dak van mijn ouders te controleren na een lekkage. Hij evalueerde snel wat er moest gebeuren en schakelde nog dezelfde middag iemand in om het te regelen. De reparatie is met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Ik zou ze van harte aanbevelen.

J. Siebelheller

Goede Ervaring met dit bedrijf!

Rated 5 out of 5
september 4, 2022

Waardeer echt de eersteklas service. Verdient meer dan 5 sterren. Ze waren professioneel, top communicatie (Van Desiree) de mannen waren op tijd, een geweldige prijs en waren zoveel beter dan alle concurrenten die er zijn (we hebben helaas onze tijd verspild met iemand anders). Behandel je huis goed en stuur de jongens van nl dak. Ze zullen goed voor je dak zorgen.

Menno S Apeldoorn

Menno S Apeldoorn

Echte vaklui!

Rated 5 out of 5
september 1, 2022

NL Dak gebeldom mijn bestaande dak opnieuw te bedekken en mijn nieuwe balkon te voorzien van vlonders. Ik ben zelf in de bouw/vastgoedsector, dus ik wilde iemand die volgens een hoge standaard zou werken. Ik kreeg offertes van vier verschillende bedrijven en NL Dak was niet de goedkoopste, maar de mannen waren professioneel en leek deskundig, Zij werden ook aanbevolen door een paar andere vakmensen die ik ken. Ze kwamen op tijd en deden het werk naar onze verwachtingen, een paar kleine problemen werden snel en zonder gezeur opgelost. Ik aarzel niet om nl dak aan te bevelen, en zijn drone-foto’s zijn erg cool

J.P. Veldhoven

De 15 jaar garantie is een enorm pluspunt.

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Joey is zeer professioneel geweest sinds hij ons een offerte heeft gegeven voor de volledige reparatie van een hellend dak dat slecht gebouwd was. Hij hield ons op de hoogte van alle ontwikkelingen en was erg proactief in het reageren op verzonden mails.

Het team kwam op tijd en werkte voorbeeldig schoon.

De 15 jaar garantie is een enorm pluspunt.

P.E Spijkerman

Gewoon Top!

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2022

Topbedrijf, snelle afspraak, kundige adviseur, strakke planning, goede communicatie, eigen monteurs en netjes afgewerkt.

Echt een aanrader dus!

Jan van Leur

Topservice

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2022

Topservice gehad. Enige dakdekker die ons direct kon helpen. met keurige en kundige medewerkers en primaservice. petje af voor deze hardwerkende mannen!!!

Kees A.

15 zonnepanelen. Zeer tevreden over het hele proces!

Rated 5 out of 5
augustus 13, 2022

Nadat wij goede dingen hebben gehoord over NL Dak en Solar hebben wij zelf contact opgenomen voor informatie voor 15 zonnepanelen Michel kwam bij ons thuis en heeft ons goed voorgelicht en het proces van begin tot eind gevolgd altijd konden wij terecht met vragen d.m.v. appen, bellen of mail en altijd vriendelijk te woord gestaan. De installatie is ook netjes en vakkundig gebeurt in een halve dag.

zeer tevreden over het hele proces!

Videma

Mevrouw Webbers te Elst

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2022

Dit bedrijf is tot nu toe het beste dakdekkersbedrijf dat ik heb gehad .Na het oneerlijke dakdekkersbedrijven hebben gehad is dit bedrijf andere ervaring. De

Klantenservice is geweldig.

werd nooit onder druk gezet om in te gaan

een contract. Ik was goed geïnformeerd

van elke stap langs de

manier, en alle afspraken waren

punctueel. Het hele proces

van begin tot eind was

glad en ik kon niet hebben

vroeg om iets anders. Dank

jullie wel!

Mevrouw Webbers te Elst

Ben zeer tevreden

Rated 5 out of 5
juli 14, 2022

Ik ben super geholpen, duidelijke uitleg wat er gedaan gaat worden en daadwerkelijk ook super afgewerkt! Ben zeer tevreden ook met de extra service zoals de ramen weer even lappen en mijn voordeur hebben ze gebezemd. Super fijn en een super vakmanschap

Peter Apeldoorn

dakreparatie Arnhem

Rated 5 out of 5
juli 11, 2022

Zeer tevreden over dakreparatie! Hebben eerst contact gehad over de mogelijkheden kreeg hierbij zeer deskundig advies waarnaar we de keuzen hadden gemaakt om alles te vernieuwen. Nu hebben wij een schitterend nieuw dak met de juiste afwatering. Dus voor kwaliteit en deskundigheid is NL Dak een goede keuze!

Jansen-Valk